Entre el 17 i el 20 de maig, l’Imagine mSocial 2016 es trasllada al Mobile World Centre de Barcelona. Durant aquests dies, els dreamers treballaran en la fase de prototipatge de les solucions digitals de cadascun dels reptes plantejats a l’inici del programa: facilitar la independència de les persones cegues en la seva vida quotidiana (projecte de la Fundación ONCE); millorar l’atenció domiciliària a persones grans, amb discapacitat o malalties cròniques (projecte de SUARA Cooperativa); promoure la regeneració urbana per evitar la pobresa energètica (projecte de SUEZ); i fer més eficient l’atenció als ciutadans des dels serveis socials públics (projecte de la Diputació de Barcelona).

En Xavier Verdaguer, emprenedor en sèrie i fundador de l’Imagine Creativity Center, i en Blai Carandell, CEO de Protoplay i dreamer de l’Imagine Silicon Valley 2014, seran els encarregats de guiar els participants en aquesta penúltima fase del programa Imagine mSocial 2016. El dia 20 de maig a la tarda, l’Albert Mikkelsen també començarà a treballar la comunicació dels projectes amb cadascun dels equips de cara a la presentació que es farà en l’acte de cloenda del 27 de maig al Palau de Congressos de Catalunya.

El Mobile World Centre repeteix com a partner de l’Imagine Creativity. Per les seves instal·lacions de Plaça Catalunya ja han passat els equips de dreamers de l’Imagine Express 2016 i de l’Audi Creativity Challenge. Gràcies per acompanyar-nos en aquesta nova aventura disruptiva!

Sobre el Mobile World Centre

El Mobile World Centre és una iniciativa público-privada creada per la Fundació Mobile World Capital i Telefónica per donar a conèixer com el món de la telefonia mòbil i d’Internet transforma les nostres vides, com la capacitat de comunicar-se i de disposar de qualsevol informació de manera ubiqua s’ha convertit en un dels reptes del segle XXI, i com la mobilitat ofereix solucions a l’organització de les societats que fa tan sols uns anys eren impensables.

Com a espai obert als ciutadans, allotja una exposició permanent i ofereix una agenda d’activitats lligada a l’actualitat i a projectes que tenen com a entorn la transformació social, cultural, tecnològica i econòmica de la mobilitat. Un espai per visitar i experimentar, per compartir nous enfocaments i oportunitats, per gaudir i per aprendre.

Més informació sobre el Mobile World Centre a les xarxes socials:

@MW_Centre

Facebook

YouTube

Unknown