Finalitza el 7è bootcamp de preincubació a Barcelona Activa on 18 projectes de diversos àmbits han experimentat el Mètode Lombard.

El passat divendres 7 de Febrer de 2020  va finalitzar el 7è bootcamp a Barcelona Activa impartit per Imagine Creativity Center. Durant 5 dies, 18 equips d’emprenedors han viscut el mètode Lombard amb l’objectiu de conèixer noves eines de Design Doing per aplicar-les quan ho necessitin, accelerar els projectes i preparar-los pel Demo Day.

Lombard Method

El mètode Lombard aplica tècniques i processos que van del Design Thinking al Design Doing, especialitzat en innovació disruptiva. Les quatre fases que el formen són Inspiració, Ideació, Prototipatge i Comunicació. La metodologia està pensada per poder-se utilitzar en diversitat temporal, en comprimir-se en tres hores o la capacitat de treballar-lo durant un mes. Tot i que Imagine Creativity Center, fundadora del mètode, es centra en la fase inicial dels projectes, el mètode està creat per poder-se adaptar a múltiples fases d’una companyia, per tal de generar noves idees i evolucionar projectes independentment de l’estat en el qual es trobi l’empresa.

Treballar amb altres equips per analitzar debilitats i fortaleses dels diferents projectes, analitzar la competència, sortir al carrer per parlar amb el client potencial, dissenyar estratègies de captació, replantejar nous mercats, preparar el pitch final del demo day… han estat varies les dinàmiques i accions que han desenvolupat els emprenedors durant el aquesta setmana de preincubació a Barcelona Activa mitjançant el Mètode Lombard.

18 seleccionats al bootcamp i 10 acceptats a la incubadora

De totes les peticions rebudes, únicament 18 van ser seleccionats per experimental el Bootcamp i ahir es van seleccionat els 10 projectes que continuaran en aquest procés de la incubació durant 6 mesos, en el qual: rebran assessorament personalitzat, realitzaran workshops i participaran de manera activa a la comunitat emprenedora on es desenvolupen activitats per fomentar sinergies i cooperació amb l’objectiu de madurar i enriquir els projectes, intal·lats durant 6 mesos a l’edifici MediaTIC. Aquesta selecció es va realitzar mitjançant un jurat que va formar part del Demo Day, on els 18 projectes tenien 3 minuts de pitch i 1 minut de preguntes. Tot i això, la resta de projectes també podran gaudir d’altres recursos que ofereix Barcelona Activa.

 

Els 10 projectes acceptats a la incubadora, són:

  • Breaz
  • Sycai Tecnologies
  • Pat&Park
  • B·The Beach Brand
  • Reusabol
  • CosiCosa
  • PatrocinaM
  • La Coctelera Music
  • Circular
  • Buddy

Desde Imagine i Barcelona Activa hem estat recordant  als emprenedors la importància de la resiliència en el món de l’emprenedoria. El futur dels 18 projectes està a les seves mans i qualsevol barrera es pot convertir en un gran aprenentatge per continuar endavant amb més recorregut i experiència.

KEEP DREAMING!