• El Demo Day iFest 2019 ha estat protagonitzat per 36 projectes desenvolupats pels players del iFest.
  • Més de 99 centres amb 300 equips han finalitzat el programa iFest Countdown i han rebut mentoria, formació en tecnologies realitzant moltes activitats i visites al territori (centres d’innovació, startups, coworkings, acceleradores…)  
  • Aide Cooperative, el proejecte guanyador, participarà en un programa únic d’ acceleració  a Silicon Valley amb Imagine que permetrà desenvolupar i testejar amb usuaris reals el seu prototip, gràcies a la col·laboració de 4YFN i Mobile World Capital Barcelona implicats en el suport al talent dels joves.

Barcelona, 18 de juny de 2019.- Durant el matí d’avui, hem viscut el Demo Day del iFest 2019 on 36 equips han presentat les seves solucions innovadores a reptes reals plantejats per empreses. Els equips eren els semifinalistes del iFest, el programa iFest que impulsa la Generalitat de Catalunya, a través del programa Catalunya Emprèn del Departament d’Empresa i Coneixement i que té per objectiu traslladar la consciència que els joves poden fer grans coses en els propers anys, que poden ser més “sofisticades” del que inicialment ells i elles poden pensar, que aquesta sofisticació pot venir de la ciència, la innovació i la tecnologia; la disrupció en general.